Kunstkanalen oversikt

Velkommen til vår kunstkanal. Her kan du utforske filmer, podcaster, tekster og bildeserier om kunst.

F1 A4222
  • Publisert
The Hands That Unravel the Sweater er kuratert av Anne Klontz for Norske kunsthåndverkere og Nordnorsk kunstnersenter. Utstillingen er åpen fra 18. juni til 14. august 2022 ved Nordnorsk kunstnersenter i Svolvær, Lofoten. Ti kunstnere er representert i utstillingen: Ahmed Umar, Boom! Glass Group, Elisabeth Haarr, Erika Stöckel, Faith Ringgold, Hannah Ryggen, Hannah Ryggen Army, Karen Kviltu Lidal, matt lambert, Matt J. Smith.
2021estlab kvenskkunst25 1
  • Publisert
16.november -3.desember 2021 gjennomførte Nordnorsk kunstnersenter en testlab for den kulturelle skolesekk på Vadsø museum – Ruija kvenmuseum.
Vardø bilde fra film
  • Publisert
Mellom 2020 og 2022 fortsetter NNKS et langsiktig engasjement på et utvalgt sted i Nord-Norge. Til og med 2022, retter Nordnorsk kunstnersenter (NNKS) blikket mot Vardø i Finnmark. I januar 2020 utlyste vi to produksjonsstipender til kunstnere og disse prosjektene er del av NNKS sin tilstedeværelse i Norges nordøstligste by.
VAGA2022 Secretary Invisible Mariana Lopes 02
  • Publisert
Secretary of the Invisible dokumenterer det som ligger skjult og ute av syne og begrunner det i den materielle kraften til film og bilder.

Mer fra Kunstkanalen

Laster ...
Ingen resultater


Siste fra Kunstkanalen
Billedserie fra Rina Charlott Lindgrens utstilling "Shapeshifter".
Utstillingen vises på Nordnorsk kunstnersenter i Svolvær fra 5. november til 8. januar, og inkluderer også verk av Bjørn Bjarre, Thomas Falstad, Mattias Härenstam, Ingri Haraldsen og Øystein Lønvik.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

kunstsalg@nnks.no