Kunstkanalen oversikt

Velkommen til vår kunstkanal. Her kan du utforske filmer, podcaster, tekster og bildeserier om kunst.

Med ørneblikk
  • Publisert
Hva kan dyr fortelle oss om verden – og om oss selv? Hør podkasten «Folk & Dyr» der Yngvild Færøy og Søssa Jørgensen retter ørene mot dyra i nord.
P3250368
  • Publisert
LIAF 2022 engasjerer regionale kunstnere til langvarige kunstnerresidens-program i Nord-Norge, som del av Bodø 2024, den europeiske kulturhovedstaden. Til sammen fire kunstnere og kunstnergrupper med base i regionen får mulighet til å fordype seg i kunstprosjekter som del av LIAF 2022 og Bodø 2024. Invitasjonen inkluderer et stipend på 100 000 til hver av de inviterte kunstnerne/kunstnergruppene.
27 6546
  • Publisert
Gjennom hele sitt kunstnerskap har John K. Raustein utforsket tekstiltradisjonen som utgangpunkt for assosiative objekter og sosiale kommentarer. Han legger denne materialforståelse og håndverkskunnskap til grunn for tredimensjonale og konseptuelt forankrede tekstilskulpturer og rominstallasjoner. I utstillingen Glemselens Arkiv bruker han en eksplosjon av farger til å få fram erindringer om sommer og natur i Lofoten.

Utstillingen Glemselens arkiv av John K. Raustein står ved Nordnorsk kunstersenters galleri i Svolvær fra 6. nov. 2021 til 9. jan. 2022.

Mer fra Kunstkanalen

Laster ...
Ingen resultater


Siste fra Kunstkanalen
John K. Raustein: video fra Glemselens Arkiv
Med den poetiske men selvmotsigende utstillingstittelen, «Glemselens arkiv», synes Raustein å gi oss et hint om minnenes status og posisjon i erindringsarbeidet. I denne videoen forteller Raustein om noen av sine tanker bak og inspirasjonskilder til verk i utstillingen.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

kunstsalg@nnks.no