Landskapet animasjon
Eli Maria Lundgaard: Landskapet animasjon, stillbilde fra video under arbeid, 2021.
Video

Eli Maria Lundgaard: video fra Ut av innsiden

Lundgaard undersøker hvordan språk, fortellinger, historier, myter og minner former vår virkelighetsforståelse og vårt syn på både oss selv og våre omgivelser. Hvor er skillet mellom subjektet og det utenfor, og hvem eksisterer egentlig inni selvet? Både innsiden og utsiden lekker gjennom til hverandre, hvor de forhandler og forandrer hverandre.

I denne videoen forteller Lundgaard om utstillingen ved Nordnorsk kunstnersenter.

Eli Maria Lundgaard (f. 1989, Trondheim), har en master fra Kunsthøgskolen i Malmø (2018) og en bachelor fra Kunst- og Designhøgskolen i Bergen (2015). Hun har stilt ut ved The Moscow International Biennale for Young Artists (2016 og 2018), ved The Antarctic Biennales program ombord (2017), i tillegg til flere visninger i Norge og andre deler av Europa. I 2019 ble hun nominert til Future Generation Art Prize og stilte gjennom dette ut ved Pinchuk Art Centre i Kiev og som en del av sideprogrammet til den 58. Veneziabiennalen. Nylige separatutstillinger inkluderer UKS i Oslo og Delfi i Malmø i 2020, og Marabouparken Konsthall i Sundbyberg og Bruksrommet i Stavanger i 2021.

Utstillingen er støttet av Kunstsentrene i Norge, Kulturrådet og Billedkunstnernes vederlagsfond.

Logo kulturrådet Ki N BKV

Siste fra Kunstkanalen
Billedserie fra Rina Charlott Lindgrens utstilling "Shapeshifter".
Utstillingen vises på Nordnorsk kunstnersenter i Svolvær fra 5. november til 8. januar, og inkluderer også verk av Bjørn Bjarre, Thomas Falstad, Mattias Härenstam, Ingri Haraldsen og Øystein Lønvik.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

kunstsalg@nnks.no