Tidligere arrangement

Avslutning Samvær Under Tilsün Fritidsklup

11 KOS1782
Fra åpningsarrangementet med Samvær Under Tilsün. Foto: Kjell Ove Storvik.
  • Sted Nordnorsk kunstnersenter, Svolvær
  • Fra

Velkommen til avslutning av Samvær Under Tilsün Fritidsklup søndag 14. mai klokken 14:00.

Vi får høre Øyvind Mellbye og Einar Goksøyr Åsen fortelle mer om ideene og bakgrunnen for sin transformasjon av Nordnorsk kunstnersenters visningsrom. Utstillingen har fungert som møteplass og fritidsklubb siden den åpnet i mars. I forbindelse med avslutningen blir det selvfølgelig en siste anledning til å delta i Pling Pong-turnering. Hvis du ønsker å være med og spille i turneringen kan du melde deg på ved å enten stikke innom oss ved Torget i Svolvær og snakke med en av våre galleriverter, eller du kan sende navn, alder og telefonnummer til post@nnks.no.

De som ønsker å være tilskuer til turneringen kan komme uanmeldt.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi byr på kaffe, te og bakverk.


Samvær Under Tilsün Fritidsklup er en utstilling som tar form som en fritidsklubb for alle aldre. Hovedaktiviteten er Pling Pong, en form for bordtennis der deltagere får spille med spesiallagde rekkerter som genererer spenstige lyder og bilder. Rommet har blitt en blanding av en sosial møteplass og en multimedial installasjon. Les mer om utstillingen her.


Siste fra Kunstkanalen
Se filmen om "The New Theater of Operations" med Bianca Hisse
I denne filmen får du møte Bianca Hisse i en poetisk presentasjon av hennes nye utstiling «The New Theater of Operations» på Nordnorsk kunstnersenter.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

post@nnks.no