Avsluttet utstilling

Element av Espen Tollefsen

Element espen tollefsen 1300x600
  • Sted Galleriets Black Box, Svolvær
  • Fra
  • Til

Nye perspektiver på nordnorske landskap

Element er en fotoinstallasjon fra vegg til tak i kunstnersenterets Black Box, bestående av en collage av små landskapsfotografier som sammen danner et veldig panorama av nordnorsk natur. Ved bruk av manipulasjon og fordreide perspektivvirkninger skapes en irrasjonell og drømmeaktig visjon av et landskap som både er vakkert og nådeløst, konkret og emosjonelt. Tollefsen minner om at betrakteren selv er et element i landskapet – og at naturinntrykket formes av komplekse subjektive opplevelser.

Espen Tollefsen (f. 1963 i Narvik) er fotograf og driver Atelier Nøss på Andøya i Vesterålen. Han er særlig kjent for sine landskapscollager og store stedsspesifikke fotoinstallasjoner, blant annet ved Nordlandssykehuset avd. Stokmarknes og kirken St. Konrad i Falkensee, Tyskland.


Siste fra Kunstkanalen
John K. Raustein: video fra Glemselens Arkiv
Med den poetiske men selvmotsigende utstillingstittelen, «Glemselens arkiv», synes Raustein å gi oss et hint om minnenes status og posisjon i erindringsarbeidet. I denne videoen forteller Raustein om noen av sine tanker bak og inspirasjonskilder til verk i utstillingen.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

kunstsalg@nnks.no