Tidligere utstilling

Espen Tollefsen: «Element»

Element espen tollefsen 1300x600
  • Sted Nordnorsk kunstnersenters Black Box, Svolvær
  • Fra
  • Til

Nye perspektiver på nordnorske landskap

Element er en fotoinstallasjon fra vegg til tak i kunstnersenterets Black Box, bestående av en collage av små landskapsfotografier som sammen danner et veldig panorama av nordnorsk natur. Ved bruk av manipulasjon og fordreide perspektivvirkninger skapes en irrasjonell og drømmeaktig visjon av et landskap som både er vakkert og nådeløst, konkret og emosjonelt. Tollefsen minner om at betrakteren selv er et element i landskapet – og at naturinntrykket formes av komplekse subjektive opplevelser.

Espen Tollefsen (f. 1963 i Narvik) er fotograf og driver Atelier Nøss på Andøya i Vesterålen. Han er særlig kjent for sine landskapscollager og store stedsspesifikke fotoinstallasjoner, blant annet ved Nordlandssykehuset avd. Stokmarknes og kirken St. Konrad i Falkensee, Tyskland.


Siste fra Kunstkanalen
Bildeserie fra Norske Kunsthåndverkeres Temautstilling 2022: The Hands That Unravel the Sweater
Ti kunstnere er representert i utstillingen: Ahmed Umar, Boom! Glass Group, Elisabeth Haarr, Erika Stöckel, Faith Ringgold, Hannah Ryggen, Hannah Ryggen Army, Karen Kviltu Lidal, matt lambert, Matt J. Smith.

THE HANDS THAT UNRAVEL THE SWEATER er kuratert av Anne Klontz for Norske kunsthåndverkere og Nordnorsk kunstnersenter. Utstillingen er åpen fra 18. juni til 14. august 2022 ved Nordnorsk kunstnersenter i Svolvær, Lofoten.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

kunstsalg@nnks.no