Tidligere arrangement

Kunstens plass på Mo, del tre

Raanen vuodna skilt v fjorden moirana 1300x600
  • Sted Rana bibliotek på Mo, Raanen
  • Fra

Presentasjon av Nordnorsk kunstnersenter sin aktivitet på Mo i 2017 -2019. Lansering av websiden til Raanen Vuodna, et skiltprosjekt av Sissel M. Bergh

Velkommen til det tredje arrangementet med fokus på kunstens plass på Mo i regi av Nordnorsk kunstnersenter (NNKS). Arrangementet skjer i samarbeid med Raanen Saemieh (forening for samisk språk, kultur og samfunn i Rana og Nord-Helgeland).

Program:

Daglig leder Svein I. Pedersen og kurator Karolin Tampere ved Norsnorsk kunstnersenter gir en kort presentasjon av kunstprosjektene som har blitt presentert av Nordnorsk kunstnersenter (NNKS) på Mo mellom 2017 – 2019.

Sissel M. Bergh presenterer og lanserer en webside som del av prosjektet Raanen Vuodna, et todelt synliggjøringsprosjekt om samisk kultur, historie, landskap og identitet for Rana.

Arrangementet avrundes med en samtale mellom Svein I. Pedersen fra Nordnorsk kunstnersenter (NNKS) og kultursjef Rita Jørgensdatter, om kunstens fremtid på Mo.

Etterpå fortsetter samtalen i form av en sosial stund sammen med Nordnorsk kunstnersenter (NNKS) og Raanen Saemieh.

Gratis og åpent for alle, velkommen!

RAANENVUODN Arektangel

Raanen Vuodna er støttet av Billedkunstnernes hjelpefond og Rana historielag.


Siste fra Kunstkanalen
Se filmen om "The New Theater of Operations" med Bianca Hisse
I denne filmen får du møte Bianca Hisse i en poetisk presentasjon av hennes nye utstiling «The New Theater of Operations» på Nordnorsk kunstnersenter.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

post@nnks.no