Tidligere arrangement

Kunstnerpresentasjon med AiR Nor-Ice kunstner Andrea Ágústa Aðalsteinsdóttir

Neg 233 650x300
  • Sted Kunstnerhuset, Svinøya, Svolvær
  • Fra

Onsdag 8. november kl 18:30 på Kunstnerhuset i Svolvær.

Vi ønsker velkommen til kunstnerpresentasjonen «Dwelling within the unformed being» med vår første gjestekunstner i samarbeidsprosjektet AiR Nor-Ice. Ett lettere varmt måltid vil bli servert. Arrangementet vil foregå på engelsk.

Andrea Ágústa Aðalsteinsdóttir, født 1991, er nylig uteksaminert fra Islands kunstakademi (Listaháskóli Íslands). Andrea har kuratert og deltatt i utstillinger, jobbet tett med Ekkisens Kunstrom i Reykjavík og er medredaktør for the Icelandic Art Journal – Listvísi. Hennes arbeid tar form gjennom ulike medier; fotografi, tekst, video, tegninger, skulptur og performance. Med en tiltrekning til de mystiske aspekter av materialer og ideer, kontemplerer hun ritualet og forsøker å vekke poesiens magi i hverdagen.

AiR Nor-Ice er et treårig prosjekt som gir norske kunstnere mulighet til et opphold på Island. Prosjektet er initiert av Nordnorske Bildende Kunstnere og SIM – (Organisasjonen for islandske billedkunstnere). Nordnorsk Kunstnersenter er samarbeidspartner og vertskap for islandske kunstnere. Samarbeidet er foreløpig planlagt til 2020, med en årlig utlysning.

Programmet er kun for medlemmer av NNBK eller SIM.


Siste fra Kunstkanalen
Film om Signe Johannessens utstilling
Se og hør Signe Johannessen snakke om sin utstilling "Hamløperne" i denne korte reportasje-videoen av Jona Kleinlein og Nelly Haag. Utstillingen vises på Nordnorsk kunstnersenter i Svolvær fram til 21. januar.

Siste fra nyheter
Seminar om kunst i offentlige rom i Bodø
Illustrasjon 2

Siste fra prosjekt
Videoformidling av kunst i offentlig rom
Polarsirkel VGS videostill
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

kunstsalg@nnks.no