Tidligere arrangement

Elin Øyen Vister: «Lundefuglen – å lytte til sameksistens»

The puffin 304x154
  • Sted Nordnorsk kunstnersenter, Svolvær
  • Fra

Performance med Elin Øyen Vister.

Lundefuglen – å lytte til sameksistenser en performance som inviterer folk til å bli bedre kjent med et ikke-menneskelig vesen gjennom samlytting og samtaler. Prosjektet undersøker hvordan lytteopplevelser og bevissthet rundt lyd kan påvirke hvordan vi kommuniserer med de politiske, sosiale og økologiske miljøene vi er en del av.

Møtene vil finne sted onsdag 17. juni klokken 15:00, 16:00 og 17:00 i Nordnorsk kunstnersenters lokaler. Hvert møte har plass til åtte gjester og varer i ca 45 min. Påmelding med ønsket tidspunkt sendes til torill@nnks.no.

Performance ved Elin mar Øyen Vister. Tekstil/kostyme ved Ingrid Skåland Eriksen.

Elin Mar Øyen Vister jobber med feltopptak som undersøker naturlige og urbane lydrom og lydmiljøer. I 2010 startet hun en dedikert og omfattende innsamling av lydmiljøene på Røst i Lofoten, og for tiden holder hun til på Skomvær fyr.


Siste fra Kunstkanalen
Video om utstillingen «Tre steg mot nord»
I denne videoen av Fredrik Harper kan du få et innblikk i Wendimagegn Beletes tanker om egen utstilling. «Tre steg mot nord» er kunstnerens første separatutstilling i Nord-Norge og vises ved Nordnorsk kunstnersenter til og med 29. oktober 2023.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

kunstsalg@nnks.no