Avsluttet arrangement

Lundefuglen – å lytte til sameksistens

The puffin 304x154
  • Sted Nordnorsk kunstnersenter
  • Fra

Performance med Elin Øyen Vister.

Lundefuglen – å lytte til sameksistenser en performance som inviterer folk til å bli bedre kjent med et ikke-menneskelig vesen gjennom samlytting og samtaler. Prosjektet undersøker hvordan lytteopplevelser og bevissthet rundt lyd kan påvirke hvordan vi kommuniserer med de politiske, sosiale og økologiske miljøene vi er en del av.

Møtene vil finne sted onsdag 17. juni klokken 15:00, 16:00 og 17:00 i Nordnorsk kunstnersenters lokaler. Hvert møte har plass til åtte gjester og varer i ca 45 min. Påmelding med ønsket tidspunkt sendes til torill@nnks.no.

Performance ved Elin mar Øyen Vister. Tekstil/kostyme ved Ingrid Skåland Eriksen.

Elin Mar Øyen Vister jobber med feltopptak som undersøker naturlige og urbane lydrom og lydmiljøer. I 2010 startet hun en dedikert og omfattende innsamling av lydmiljøene på Røst i Lofoten, og for tiden holder hun til på Skomvær fyr.


Siste fra Kunstkanalen
John K. Raustein: video fra Glemselens Arkiv
Med den poetiske men selvmotsigende utstillingstittelen, «Glemselens arkiv», synes Raustein å gi oss et hint om minnenes status og posisjon i erindringsarbeidet. I denne videoen forteller Raustein om noen av sine tanker bak og inspirasjonskilder til verk i utstillingen.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

kunstsalg@nnks.no