Fasiliteter

Fasiliteter

Generell informasjon

Kunstnerhuset ligger på en liten høyde på Svinøya i Svolvær og adkomsten er tydelig merket med skilt til Kunstnerhuset.

Fasilitetene er enkle, men vi har WiFi, hårfønere, strykejern og strykebrett.
I kjelleren har vi vaskemaskin og et eget rom med tørkemuligheter.
Vi har også god plass til oppbevaring av diverse utstyr som for eksempel ski, sykkel, surfebrett og lignende.
Vil du forsøke å fange din egen middag, har vi en fiskestang som vi gjerne låner ut.

Vi anbefaler og oppfordrer alle våre gjester til å ta med innesko, da holder vi lokalene mest mulig rene.

Sommerstid: Hvis været blir fint, har vi et par griller stående.

Vinterstid: Bakken opp til huset er kort, men bratt og om vinteren kan den være glatt. Veien strøs ved behov, men det kan være lurt å bruke brodder på skoene.

Vær obs på at ikke alle taxisjåfører vil kjøre opp den siste bakken.

Arbeidsrom

I andre etasje har vi to store atelierer med fin utsikt til hav og fjell i alle retninger. Rommene egner seg godt til arbeid med både små og store formater, og er også kjempefine som kurslokaler.

Vi har også ett arbeidsrom i kjelleren som tidligere har vært i bruk som grafikkrom. Det er en høy kjelleretasje med mye lys. Det er varmekabler i gulvet, så rommet kan brukes hele året.

Du må regne med å dele atelierene med andre kunstnere som er på huset. Noen perioder er mer populære enn andre. Dette gjelder særlig sommermånedene juni, juli og august. Vi har også mange gjester i januar, februar og mars.

Det finnes ingen materialutsalg for kunstmateriell i Svolvær, så du må derfor ta med det du trenger av utstyr selv. Noen velger å sende dette med posten før de ankommer Kunstnerhuset. Henting av pakker på posten kan avtales med bestyrer på forhånd.

Bilde atelier 2
Bilde atelier1
Bilde atelier2

Stue

I den hyggelige stua på Kunstnerhuset har vi sofaer og lenestoler for TV-titting, lesing og gode samtaler. Vi har store bokhyller med mange fine kunstbøker og mye annet lesestoff. Rundt spisebordet er det plass til mange.

Det finnes en uteplass med bord og stoler som brukes flittig om sommeren.
Om vinteren kan man bruke plassen som utkikkspost for å speide etter nordlyset.

Bilde stue 1
Bilde stue 2

Kjøkken

Vi har et fullt utstyrt kjøkken med alt man trenger for å lage sin egen mat. Vi har tre kjøleskap, to fryseskap og oppvaskmaskin. Her kan man også fint lage mat til større grupper. Vi har serviser, glass og bestikk til ca 40 personer.

Maten handler man selv i Svolvær sentrum (ca 15 min å gå fra Kunstnerhuset).

Alle som bor på huset har i fellesskap ansvar for å holde det rent og ryddig på kjøkkenet og i de andre fellesrommene.

Vi har en miljøvennlig profil, og sorterer vårt søppel. Vi ber alle våre gjester om å hjelpe oss med dette på best mulig måte.

Bilde kjokken

Bad

Vi har to romslige bad med toalett og dusjkabinett. Ett bad i hver etasje.
På badet i første etasje finner man hårføner og førstehjelpsskrin i skapet. Ekstra handduker finnes på badet, samt i lintøyskapet i gangen i første etasje.

Bilde bad1

Soverom

På Kunstnerhuset har vi 6 enkle og tre doble soverom. Nye senger til de fleste rom ble kjøpt i 2013. Alle rom har skrivebord, garderobeskap og persienner for de som synes sommernatten blir for lys.

Når man ankommer Kunstnerhuset er rommet rengjort og klart til bruk. Sengetøy og handduker er inkludert i prisen. Sluttrengjøring tar vi oss også av. Ev rengjøring under oppholdet må man selv ta seg av. Vi har både nødvendig vaskeutstyr og støvsuger tilgjengelig.

Bilde sov 1
Bilde sov 2

Siste fra Kunstkanalen
Se filmen om "The New Theater of Operations" med Bianca Hisse
I denne filmen får du møte Bianca Hisse i en poetisk presentasjon av hennes nye utstiling «The New Theater of Operations» på Nordnorsk kunstnersenter.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

post@nnks.no