Still web 1 1 1
Utlysning

Er du mellom 15 og 17 år og vil jobbe på kunstfestival? Bli LIAF-los!

Vi søker deg som har lyst til å møte kunstnere fra hele verden, lære mer om kunst, bli kjent med Lofoten internasjonale kunstfestival - LIAF, delta på spennende workshops, og lære å kommunisere om kunst.

Du trenger ikke å ha relevant erfaring. Vi ser etter deg som er motivert, nysgjerrig, kreativ og engasjert, og som har et ønske om å lære mer om kunst. Vil du gjøre kunst mer tilgjengelig for andre, eller dele det du tenker og mener om den? Søk om å bli LIAF-los!

Som LIAF-los blir du del av et team der målet er å dele kunst med dine venner og et ungt publikum – rett og slett lose dem gjennom festivalen. Gjennom sosiale medier som TikTok, Snapchat, Instagram og Facebook vil dere formidle festivalen, eller kanskje lage en fanzine, og arrangere spennende eventer for andre ungdommer. Dere vil være med å bestemme hvordan kunsten skal formidles!

Lofoten internasjonale kunstfestival – LIAF 2024 finner sted i Svolvær, 20. september til 20. oktober 2024.

Hvordan søker jeg?

Send din søknad på e-post til vår formidlingsleder Janna Thöle-Juul på janna@nnks.no.

Søknaden må inneholde informasjon om deg selv (navn, alder, adresse, skole/klasse). Skriv gjerne litt om dine interesser på fritiden, i tillegg til 3 ord som beskriver deg. Det er også lov å være kreativ i søknaden. Aktuelle søkere vil bli kontaktet.

Når starter jeg?

LIAF-los prosjektet starter opp like etter sommerferien med hyggelige bli-kjent dager og workshop.
Dere vil bli kjent med kuratoren for festivalen, Kjersti Solbakken og får anledning til å møte kunstnere som deltar på LIAF 2024 allerede gjennom våren.

Må jeg ta fri fra skolen? Og hvis jeg får jobben, hvor lenge og hvor ofte må jeg jobbe?

Nei. Under selve festivalen jobber du et par timer en til to ettermiddager i uka, og er med på helgearrangementene, så dette kan fint kombineres med skole. Programmet på våren vil også foregå enten på ettermiddag eller i helgene.

Får jeg betalt for arbeidet?

Ja, arbeidet er betalt!

Søknadsfrist 31. mai

Vi gleder oss til å ta imot din søknad!


Siste fra Kunstkanalen
Se filmen om "The New Theater of Operations" med Bianca Hisse
I denne filmen får du møte Bianca Hisse i en poetisk presentasjon av hennes nye utstiling «The New Theater of Operations» på Nordnorsk kunstnersenter.
Kontakt oss for detaljer om produktet
Butikk

920 20 537

post@nnks.no